Het coronavirus raakt kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking hard.  De reden waarom alles anders is, is moeilijk te begrijpen. De logeerweekenden die houvast en vertrouwen geven zijn even helemaal weg. Het zo broodnodige contact met alle vriendjes stopt. De gesprekken met de begeleider verstommen.

Stichting Wielewaal organiseert logeerweekenden voor kinderen en jong volwassenen met een beperking. Wij voelen en zien dagelijks wat de lockdown doet met de kinderen en hun ouders. Een alleenstaande ouder in een klein appartement zonder buitenruimte met een gezin en een kind met een beperking, zit inmiddels opgebrand thuis. Een jong volwassene die zich het hele jaar heeft verheugt op een zomervakantie die ons dagelijks mailt, belt, appt of de reis toch echt wel doorgaat. Of het meisje dat toch elke weekend weer klaar staat met haar koffertje om naar een logeerweekend te vertrekken.

De favoriete uitspraak van de directeur van Wielewaal Ellen is: “bij Wielewaal kan altijd meer dan je voor mogelijk houdt”

Dus hoe kun je met 10 logeergroepen ervoor zorgen dat deelnemers toch weer contact met elkaar krijgen. Dat ze het vertrouwde gezicht van HUN recreatieleider weer even zien. Plezier kunnen maken en even weer het gevoel krijgen dat hun normale ritme terug is.

Het had wel wat voeten in de aarde om ca. 20 gezinnen instructie te geven hoe Zoom werkt, om deelnemers die geen apparaat hadden een volledig ingerichte tablet uit te lenen, recreatieleiders die  een mooi online programma ontwikkelen dat past bij de groep, en die vol enthousiasme een groep deelnemers 1,5 uur lang meenemen in hun eigen Wielewaal wereld. Oh ja en dat alles in 3 weken opzetten en uitvoeren.

Maar afgelopen zaterdag was het zover en heeft Wielewaal twee succesvolle pilots gedaan met twee verschillende groepen. Via Zoom is in 1,5 tijd een aantal activiteiten van het logeerweekend opgepakt. Wat een energie en wat geweldig om even deel te mogen maken van hun groep! Supervermoeiend natuurlijk maar de reacties van ouders achteraf was top. “Jullie waren de eerste in 5 weken waar hij weer ECHT contact mee had.” Dan weet ook een communicatie adviseur waar je het allemaal voor doet.

Wij willen heel graag dit project verder uitrollen: voor alle groepen en uiteraard niet éénmalig. Kijk op onze website, maak het mogelijk om alle groepen een “live” moment te bezorgen. Doneer nu!

Share

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat mijn klanten zeggen over Jonker Unlimited

Extra resultaat van 20%!

 

Door de jaren heen zijn wij steeds meer diensten gaan aanbieden en was het onduidelijk waar wij nu als bedrijf voor stonden. Wij waren op zoek naar een advies bureau wat ons kon helpen om ons merk opnieuw neer te zetten.

Mariette heeft ons uitzonderlijk geholpen door middel van een uitgebreide brand key.

In ons gesprek stelde zij kritische vragen die ons enorm geholpen hebben om te laten zien waar wij voor staan. Door de uitgebreide Brand key en tips van Mariëtte hebben wij een extra resultaat behaalt van 20% !

Maarten, Booming-it

www.snelleafspraak.nl

 

 
Jonker Unlimited
2018-04-15T17:19:23+02:00
  Door de jaren heen zijn wij steeds meer diensten gaan aanbieden en was het onduidelijk waar wij nu als bedrijf voor stonden. Wij waren op zoek naar een advies bureau wat ons kon helpen om ons merk opnieuw neer te zetten. Mariette heeft ons uitzonderlijk geholpen door middel van een uitgebreide brand key. In ons gesprek stelde zij kritische vragen die ons enorm geholpen hebben om te laten zien waar wij voor staan. Door de uitgebreide Brand key en tips van Mariëtte hebben wij een extra resultaat behaalt van 20% ! Maarten, Booming-it www.snelleafspraak.nl    

Artikel in de krant

 

Voor ons nieuwe bedrijf waren wij op zoek naar iemand die ons kon helpen met het schrijven van professionele teksten voor op de website en voor in de krant. Na een afspraak gemaakt te hebben kwam Mariette bij ons langs en heeft zij stap voor stap met ons gekeken wat voor ons het beste zou passen.

Wij zijn erg tevreden met de geleverde stukken waarvan zelfs één gelijk in het groentje is opgenomen.

Annemarie, schoonheidssalon Mooi en Fris

Jonker Unlimited
2018-04-15T17:20:08+02:00
  Voor ons nieuwe bedrijf waren wij op zoek naar iemand die ons kon helpen met het schrijven van professionele teksten voor op de website en voor in de krant. Na een afspraak gemaakt te hebben kwam Mariette bij ons langs en heeft zij stap voor stap met ons gekeken wat voor ons het beste zou passen. Wij zijn erg tevreden met de geleverde stukken waarvan zelfs één gelijk in het groentje is opgenomen. Annemarie, schoonheidssalon Mooi en Fris

Derde versie van mijn website

 

Als startende personal styliste wilde ik een eigen website waar ik mijn verhaal kon vertellen. Natuurlijk wilde ik ook graag laten zien hoe het resultaat eruit ziet van de fotoshoots waar ik bij betrokken ben. En welke styling activiteiten ik inmiddels allemaal kan aanbieden. 

Inmiddels zijn we bij de derde versie van mijn website www.joinspirations.nl Ik ontwikkel me als styliste en de website ontwikkelt zich met mij mee. Gelukkig snapt Mariëtte wat ik wil bereiken en denkt ze mee over de mogelijkheden.

Jolanda, personal styliste

Jonker Unlimited
2018-09-06T16:56:08+02:00
  Als startende personal styliste wilde ik een eigen website waar ik mijn verhaal kon vertellen. Natuurlijk wilde ik ook graag laten zien hoe het resultaat eruit ziet van de fotoshoots waar ik bij betrokken ben. En welke styling activiteiten ik inmiddels allemaal kan aanbieden.  Inmiddels zijn we bij de derde versie van mijn website www.joinspirations.nl Ik ontwikkel me als styliste en de website ontwikkelt zich met mij mee. Gelukkig snapt Mariëtte wat ik wil bereiken en denkt ze mee over de mogelijkheden. Jolanda, personal styliste

Heldere vormgeving en duidelijke taal

 

De groei van ons bedrijf en de honger naar duidelijke taal heeft ons bij Mariëtte gebracht. In de loop der jaren verzamel je veel infomateriaal voor arts en cliënt, waarbij de structuur en het overzicht het zicht ontloopt. Mariëtte heeft op een overzichtelijke manier de lijnen uitgezet om zo onze huisstijl een mooie upgrade gegeven. Heldere taal, rustige vormgeving en overzichtelijke tekststructuur. We zijn er superblij mee en hopen op deze manier onze cliënten en artsen duidelijke informatie te verschaffen. We zijn nu een orthopedisch technisch bedrijf met duidelijke taal en heldere vormgeving, zoals ook onze producten en daar zijn we trots op. Dank je wel Mariëtte!


Hedwig Verhage-de Vriend

Jonker Unlimited
2019-04-30T16:23:10+02:00
  De groei van ons bedrijf en de honger naar duidelijke taal heeft ons bij Mariëtte gebracht. In de loop der jaren verzamel je veel infomateriaal voor arts en cliënt, waarbij de structuur en het overzicht het zicht ontloopt. Mariëtte heeft op een overzichtelijke manier de lijnen uitgezet om zo onze huisstijl een mooie upgrade gegeven. Heldere taal, rustige vormgeving en overzichtelijke tekststructuur. We zijn er superblij mee en hopen op deze manier onze cliënten en artsen duidelijke informatie te verschaffen. We zijn nu een orthopedisch technisch bedrijf met duidelijke taal en heldere vormgeving, zoals ook onze producten en daar zijn we trots op. Dank je wel Mariëtte! Hedwig Verhage-de Vriend
0
Jonker Unlimited
Share
SEO gecertificeerd