Eerst professioneel denken dan pragmatisch doen

Jonker Unlimited biedt een professionele aanpak in drie eenvoudige stappen. Alle vragen die ik voor je kan beantwoorden starten met een intake gesprek. Vanuit een model maak ik de analyse van jouw organisatie. Uiteraard is de opdracht pas afgerond als er een concreet plan van aanpak ligt. Het is natuurlijk ook mogelijk om dat plan van aanpak te vertalen naar een concrete tekst, een voorstel voor een campagne of een website. Maar altijd op basis van een professioneel model.

Stap 1: een gratis intake gesprek

Op basis van een gratis intake gesprek, stellen we samen vast wat jouw vraag aan Jonker Unlimited is en hoeveel tijd je wilt investeren. Ik maak een offerte waarin de vraag, de aanpak en het aantal uren staan.


Stap 2: werken met een model

Met behulp van een model, analyseer ik de uitgangssituatie van jouw organisatie.  Op basis van een gesprek van ca. 1,5 uur vul ik samen met de opdrachtgever een Brand Key of Canvasmodel in. De kunst is om deze professionele modellen op een pragmatische wijze in te zetten voor een non profit organisatie of een zelfstandige onderneming. Geen grote rapporten maar een model wat kort en krachtig inzicht geeft in het eigen organisatie kader of ondernemersplan.

Ik geloof zeer sterk in de kracht van een model om focus te krijgen op datgene wat echt belangrijk is of om te ontdekken waar de zwakke plekken in een organisatie of onderneming zitten.

Ik maak het model mooi op zodat je ook een concreet voorbeeld in handen hebt.


Stap 3: plan van aanpak en uitvoeren

Op basis van het ingevulde model werken we samen aan een pragmatische plan bv om je website te verbeteren, klanten te werven of juist klanten te behouden. Ik geef of een aanzet voor de uitvoering (communicatieplan, jaarplan of ondernemersplan) of ik voer de aangedragen oplossing voor je uit. Uiteraard kun je ook zelf het traject verder oppakken.


Altijd even evalueren

Na afloop van het project is het altijd goed om te evalueren. Zijn er nog vragen? Is het resultaat wat je er van had verwacht? Kun je het verder zelf oppakken? Fijn om een project goed af te kunnen sluiten.

Share