Van je hobby een onderneming maken

Mijn man en ik zijn de gelukkige bezitters van een klassieke auto: een prachtige zilvergrijze Citroën DS (voor de liefhebbers een Snoek). Na een lange restauratieperiode toeren we met de DS de laatste jaren heerlijk door Frankrijk. Gewoon een hobby dus. Tot mijn nichtje vroeg of we als trouwauto wilden rijden voor de bruiloft van een vriendinnetje. Dat hadden we zelf niet bedacht maar wel ja dat is leuk om te doen. In dezelfde week vertelde de judopupil van mijn man dat hij met twee vrienden naar een schoolgala moest. En dan bij voorkeur natuurlijk in stijl in de DS!

Mijn man heeft voor beide gelegenheden de DS opgepoetst en op geheel eigen wijze chauffeur gespeeld. Twee bijzondere ervaringen, een gelukkige bruidspaar, drie vrolijke jongeren waarmee je het plezier van rijden in een DS kan delen.

Zo is het idee geboren om de DS (met chauffeur) ook commercieel uit te lenen. Hoe pak je dat dan aan? Een beknopt ondernemersplan, een eigen logo ontwerpen, de website bouwen met eigen tekst en beeld, een visitekaartje drukken en netwerken maar! Kijk gerust even naar het resultaat https://fredsds.nl/ Wij zijn er erg trots op.

Heb jij ook een hobby waar je commercieel mee wilt aan de slag wilt? Ben je nieuwsgierig hoe je dat professioneel maar pragmatisch kan aanpakken? Jonker Unlimited helpt je graag om je droom te verwezenlijken. www.jonkerunlimited.nl

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.