Jouw communicatieadviseur

Laat ik me even voorstellen. Ik ben een communicatieadviseur met veel kennis en ervaring in de profit èn de non profit sector. Met Jonker Unlimited wil ik laten zien dat je als maatschappelijke organisatie of startende ondernemer met professionele ondersteuning, SNEL stappen kunt maken. Eerst professioneel nadenken en dan pragmatisch doen. Projecten zoals de introductie van een huisstijl, herpositionering van een merk of het ontwikkelen van je eigen beleidsplan of communicatieplan. Maar natuurlijk ook het daadwerkelijk uitvoeren van activiteiten.

Communicatie manager bij Agis Zorgverzekeringen

Mijn kennis en ervaring als communicatieadviseur en manager heb ik in het bedrijfsleven opgedaan. Na 15 jaar als manager te hebben gewerkt bij Agis Zorgverzekeringen heb ik een geheel andere invulling gegeven aan mijn carrière. Mijn focus ligt op organisaties met een maatschappelijk doel. Daar kan ik met mijn kennis en ervaring een mooie bijdrage leveren. Dat doe ik met veel plezier.

Als voorzitter en adviseur van de Stichting Ideële Advisering heb ik veel geleerd over de non profit wereld en haar specifieke aandachtspunten. Denk aan vrijwilligersbeleid, de noodzaak om te professionaliseren of creatief omgaan met beperkte middelen. Als communicatie adviseur ben ik dankzij deze combinatie van bedrijfsleven en non profit in staat om theoretische modellen pragmatisch om te zetten naar kleine campagnes voor jouw organisatie of onderneming.

Vanaf april 2018 ben ik gestart als freelancer ondernemer met Jonker Unlimited.

Voorzitter en communicatieadviseur bij Stidad

Share