Modellen waar ik graag met je over in gesprek wil!

Brand Key: binnen Agis Zorgverzekeringen werd veel gewerkt met het brand key model. Een positioneringsmodel om focus aan te brengen in het communicatiebeleid. Voor de Stichting Ideële Advisering (Stidad), maar ook voor een sociale onderneming heb ik de brand key in een eenvoudiger voorbeeld verwerkt. In alle voorbeelden is de brand key gebruikt als basis voor het communicatie plan.

 

 

 

Canvas model: binnen Stidad heeft het bestuur gebruik gemaakt van het business model Canvas om focus aan te brengen in de eigen strategie. Geen volledig ondernemersplan dus maar een transparant gecomprimeerd model om beslissingen te nemen die binnen de eigen strategie passen. Deze methodiek heb ik ook voor een aantal klanten van Stidad toegepast.

 

Mind map: In mijn zoektocht naar alternatieve manieren om te solliciteren heb ik een mind map gemaakt voor een onderwijsinstelling. Het verzoek was om een communicatieplan te schrijven. Maar met weinig achtergrond informatie kun je nooit een professioneel communicatieplan schrijven. Met de app Connected Mind is bijgaande mind map tot stand gekomen. Toch een leuk alternatief!

Share