Mijn referenties

Marjolein Visser RM

“Mariëtte is een doortastende marketingprofessional, die haar plannen goed doordenkt en permanent streeft naar verbetering. Ze is resultaatgericht, constructief en prettig in de omgang. Het was een genoegen om met haar te werken bij Agis en ZAO. ”

 

Elize van Es: Interim professional | people manager | MarCom adviseur

“Mariëtte is een vakvrouw en manager ‘pur sang’. Als geen ander weet Mariëtte strategieën te formuleren en te vertalen naar diverse operationele aspecten. Altijd in controle en vanuit een totaalbeeld, weet ze – met een natuurlijke rust en overwicht – te motiveren, te inspireren en haar team handvatten mee te geven om gezamenlijke doelen te bereiken.

Heb het genoegen gehad ruim 1,5 jaar met Mariëtte te mogen werken en ben altijd (en dat komt niet zo vaak voor) onder de indruk geweest van haar capaciteiten als marketing/communicatie professional en manager. Haar gezonde dosis humor en relativeringsvermogen hebben dit beeld verder versterkt.”

 

Petra Hardeman: freelance adviseur communicatie  “Mariette is een betrokken manager. Zij stuurt het communicatieteam aan op kwaliteit, professionaliteit en creativiteit. Daarnaast stimuleert zij de medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling te investeren. Zij staat voor haar team. Ik heb de samenwerking met Mariette als zeer prettig ervaren. ”

 

Inge Epping: hoofd corporate communicatie “Ik ken Mariëtte Sijnhorst als manager Marketing & Communicatie bij ZAO Zorgverzekeringen (1999-2000) en Agis Zorgverzekeringen (2001-2003), waar ze mijn leidinggevende was. Bij ZAO startte ze in haar rol als manager en ik heb haar door de jaren heen zien groeien in die rol, die ze met verve vervult. Mariëtte is een people manager bij uitstek, die haar doelen goed in het vizier houdt. Ze weet haar medewerkers dusdanig te coachen en te motiveren, dat dit enerzijds tot de gewenste resultaten leidt en anderzijds tot een zeer prettige werksfeer. Ik denk dan ook met veel plezier terug aan onze samenwerking. ”

 

Erwin van Asselt: Senior communicatie adviseur “Ik heb Mariette leren kennen als een gedreven en toegewijde manager die ervoor zorgt dat de medewerkers op haar afdeling werkelijk kunnen excelleren. Dit vertaalt zich op indrukwekkende wijze door naar de inzet van haar medewerkers en de gerealiseerde resultaten. Mariette doorziet als geen ander op welke wijze een bedrijf gecontroleerd kan groeien; het is een groot genoegen om met haar te mogen werken.”

 

Mireille Muller: woordvoerder “Mariette is een vakvrouw die haar sporen ruimschoots heeft verdiend als manager marketing communicatie. Wat Mariette bijzonder maakt is haar manier van managen. Ze geeft coachend leiderschap nieuwe betekenis. Ze weet haar team tot grote prestaties te leiden, en ieder succes etaleert ze als een team effort.  Mariette heeft een enorme vakkennis en doet haar werk met gedrevenheid en overtuiging. Zij stuurt scherp op resultaat en organisatiedoelen. Ze is omgevingssensitief, integer en heeft een natuurlijke rust die zijn uitwerking zelden mist.  Het was een groot plezier om voor, en later met haar te werken. ”

 

 

 

 

Share