Jouw communicatieadviseur Mariëtte Jonker

Eerst professioneel nadenken, dan pragmatisch doen

Laat ik me even voorstellen. Ik ben een communicatieadviseur met veel kennis en ervaring in de profit èn de non profit sector. Met Jonker Unlimited wil ik laten zien dat je als maatschappelijke organisatie of startende ondernemer met professionele ondersteuning, SNEL stappen kunt maken. Eerst professioneel nadenken en dan pragmatisch doen. Ik kan je helpen in het ontwikkelen van je eigen beleidsplan of communicatieplan. Maar natuurlijk ook in het uitvoeren van concrete activiteiten.

Jouw communicatieadviseur: Professioneel en pragmatisch, denken in oplossingen, persoonlijk en coachend

Communicatie adviseur bij Agis Zorgverzekeringen

Mijn kennis en ervaring als communicatieadviseur en manager heb ik in het bedrijfsleven opgedaan. Mijn laatste vaste functie was bij Agis Zorgverzekeringen. Na mijn vertrek bij Agis heb ik een geheel andere invulling gegeven aan mijn carrière door te starten met vrijwilligerswerk o.a. voor de Stichting Ideële Advisering en voor Top Judo Utrecht.

Voorzitter en communicatieadviseur bij Stidad

Als voorzitter en adviseur van de Stichting Ideële Advisering heb ik veel geleerd over de non profit wereld en haar specifieke aandachtspunten. Denk aan vrijwilligersbeleid, de noodzaak om te professionaliseren of creatief omgaan met beperkte middelen. Als communicatie adviseur ben ik dankzij deze combinatie van bedrijfsleven en non profit in staat om theoretische modellen pragmatisch om te zetten naar kleine campagnes voor jouw organisatie of onderneming.

Vanaf april 2018 ben ik gestart als freelancer ondernemer met Jonker Unlimited. Mijn eerste interim project heb ik gedaan bij Sorgente, een zorgbedrijf wat zich bezig houdt met de distributie van medische voeding.


Share